Over MariusZ

MariusZ is een betrouwbaar klusbedrijf dat zijn werkzaamheden voornamelijk uitvoert in de omgeving van Voorschoten. Wij hebben al jaren ervaring met klussen en renoveren. Mocht u zaken met ons willen doen, dan kunt u rekenen op:

  • Advies op maat
  • Een scherpe prijs
  • Enkel professionele werknemers

Wie is MariusZ?
MariusZ Drzewinski is sinds zijn achttiende werkzaam in de bouw. Het vak leerde hij van zijn vader die aan het hoofd stond van een gerenommeerd bouwbedrijf in Polen. Na een technische opleiding in scheepsmotoren, besloot hij dat hij een andere richting op wilde. Daarom volgde Mariusz drie jaar lang een financiële opleiding, waarin hij leerde hoe hij zijn eigen bouwbedrijf op kon zetten. In 1992 richtte hij, met zijn diploma op zak, het klus- en renovatiebedrijf MariusZ op.

Uiteindelijk nodigde een Poolse collega hem uit om in 2001 in Nederland te komen werken. Dit was oorspronkelijk voor twee weken, maar omdat Mariusz hier zijn echtgenote ontmoette, heeft hij zich in Nederland gevestigd.

Mariusz heeft ruime ervaring op het gebied van renovatie en kan uit de voeten met allerlei soorten badkamers, muren, plafonds en vloeren . Ook is de vakman bekend met loodgieterswerk en kan hij overweg met waterleiding ,  cv-installaties en elektriciteit.

Juist, omdat hij zoveel ervaring heeft op verschillende gebieden, wil hij zich niet specialiseren. ‘’Ik hou van de afwisseling en ik lever altijd vakwerk. Kwaliteit is mijn handelsmerk!’’, licht Mariusz toe.

Naast zijn eigen klanten, wordt Mariusz ook wel eens ingehuurd door andere bedrijven. Mocht u zo’n bedrijf zijn en samen willen werken met Mariusz, dan kunt u altijd contact opnemen. Andersom is ook het geval, heeft u een grote klus die binnen een korte tijd geklaard moet worden? Dan weet Mariusz precies wie hij in moet schakelen! Als u meer van de Poolse vakman en zijn diensten wilt weten, kunt u altijd even informeren.